Over V&S Cars

V&S Cars Brugge

Wij zijn een bedrijf met absolute klasse en enig in de streek en zitten reeds jaren in de autohandel, wij streven voor kwaliteit en service. Bij ons komt de klant op de eerste plaats en wij werken naar het verlangen van de klant toe.
Met onze jarenlange ervaring als opkoper weten wij zeker welke wagen het best past bij u als klant. De aankoop van wagens gebeurd in volledig discretie en de betaling gebeurd cash bij ophaling van de wagen. Onze regio van aankoop spreid zich al enkele jaren doorheen heel België. Neem contact op met ons voor al uw vragen, wij zijn altijd bereikbaar tot 22h00 s’avonds. Wij doen ook alle mechanische en carrosserie herstellingen. Elke wagen voor aankoop is gekeurd voor verkoop met Carpass.

 

 

 

   Correcte prijzen       Garantie      Eigen depannage     24/7 Bereikbaar      Alle merken      Eigen hersteldienst

Onze Firma

Om onze toekomstige klanten nog een beter inzicht te geven in onze firma hebben wij ook geopteerd om een bedrijfsfilm te laten maken. Nu kunnen de mensen beter alles zien van hoe wij onze wagens tentoonstellen.

 

Ons Team

Picture of Stefaan Van de keere
Zaakvoerder

Stefaan Van de keere

Picture of Vanessa Schoones
ZAAKVOERDSTER

Vanessa Schoones

Wij Zoeken

Zaakvoerder Stefaan

Oostendsesteenweg 220 8000 Brugge
0497 / 92.92.35
info@vnscars.be

Garages

Zoek je als garage een vaste waarde voor de opkoop van jullie overnames dan ben je bij V&S Cars aan het juiste adres. We zijn steeds te bereiken via de telefoon en WhatsApp. We geven direct een correcte prijs en houden ons daar ook aan. Wij hebben een uitgebreide interesse in wagens. Wanneer de occasiewagens binnenkomen dan komen wij deze ophalen binnen de 24h. Bel ons op voor een ontmoeting en je zal zien dat wij een correcte firma zijn met verstand van zaken doen.